Wat doen we?

U kunt ons inschakelen voor vrijwel iedere fotografie-opdracht. Ook bij spoedopdrachten kunnen wij vrijwel altijd snel ter plaatse zijn. Dankzij onze geavanceerde apparatuur fotograferen wij efficiënt en professioneel op locatie.

- bedrijfsreportages - portretfotografie - renovatieprojecten
- bouwprojecten - woningfotografie - jaarabonnement
- productfotografie - familiefotografie - feestreportages

Bedrijfsreportages
Uw brochures, website en ander promotiemateriaal hebben beeldmateriaal nodig. Zo kunt u overtuigend laten zien hoe professioneel u werkt, met welke machines en welk materieel. Mensen doen zaken met mensen: Levert u geen producten maar diensten, dan voegt een portret precies de gewenste persoonlijke meerwaarde toe aan de teksten.

Portretfotografie
Het is belangrijk dat u op Social Media een goede pasfoto plaatst. Zowel voor bedrijven als voor individuele personen maken wij representatieve portretten tegen een aantrekkelijk tarief. Hetzelfde geldt voor leden van Businessclubs, verenigingen en andere organisaties. Schakel ons in en wij plaatsen op bijeenkomsten een fotohoek en zorgen ervoor dat alle aanwezigen op de foto gaan. Ook leuk bij een (jubileum)feest, om iedere gast een galafoto als aandenken mee te geven!
Renovatieprojecten
Zowel eigenaren als aannemers vragen ons bij renovaties de oude situatie, de transformatie en vervolgens het resultaat in beeld te brengen. De foto's zijn uitstekend te gebruiken in portfolio's van bouwbedrijven en vastgoedondernemingen. Ook gemeenten en woningcorporaties leggen deze processen graag vast voor toekomstige generaties.

 Bouwprojecten
Een ondernemer die een nieuw bedrijfspand laat bouwen of consumenten die een eigen woning kopen – allemaal zijn ze benieuwd naar de voortgang. Wij bieden aantrekkelijke abonnementen om het hele bouwproces vast te leggen. Via de inlogcode kunt u uw klant(en) de voortgang van week tot week laten bekijken op onze website. Ook gegadigden voor nieuwe woningen kunt u zo enthousiast maken voor het project, aangezien veel mensen het moeilijk vinden van tekening te kopen. U kunt de aandacht blijven trekken door er bijvoorbeeld een digitale melding van nieuw geplaatste foto’s aan te koppelen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden. Want u weet het: zien = vaak kopen!

Woningfotografie
Heeft u moeite met het verkopen van uw huis? Goede fotografie is in ieder geval een eerste vereiste. Via internet maken veruit de meeste consumenten namelijk de eerste keus: bezichtigen of niet? Wij brengen de voordelen van uw woning op een aantrekkelijke manier in beeld! 

 Jaarabonnement
U heeft meerdere keren per jaar een professionele fotograaf nodig? Om uw presentatiemateriaal zoals uw website actueel te houden, om nieuwe producten te fotograferen of bijzondere gelegenheden zoals bedrijfsfeesten en recepties vast te leggen? Dan is een jaarabonnement de ideale optie. De kosten zijn per fotosessie beduidend lager dan normaal. Bel 0318 561514 of mail naar info@jan-fotografie.nl en laat u informeren over de mogelijkheden!

 Productfotografie
Wij fotograferen producten zo, dat uw reclamebureau deze kan gebruiken voor uw catalogus, folder, website etc. Afhankelijk van de omstandigheden fotograferen we bij u op locatie of nemen we de producten mee naar onze studio.

Familiefotografie
Voor mensen 'die alles al hebben' is een mooie foto een geschenk dat altijd doel treft. Ouders en grootouders kijken graag dagelijks naar een mooi ingelijste foto van uw gezin, van alle kinderen, klein- en achterkleinkinderen of zelfs van de hele familie. Op onze website kan de hele familie – waar ook ter wereld -  inloggen om de foto’s te bekijken en rechtstreeks te bestellen.

Feestreportages
Een receptie, jubileumfeest, productpromotie wilt u natuurlijk vastgelegd hebben. U investeert immers veel geld in een geweldig evenement, dus wilt u dit graag kunnen herbeleven. Desgewenst maken we een prachtig, representatief foto-album – in print of op DVD – die u als aandenken aan uw gasten kunt nasturen.

Jan-Fotografie beschikt over meerdere, vakbekwame fotografen.
Jan van der Linden

Justine Henzen

 Murk Feitsma
Bert Beijl  
Wolf Schouten
 

www.deindruk.nl